Dom > Novosti > Sadržaj
Operacije i održavanje nastava od KD ranac tip jezgra postupak (kako)
Mar 03, 2016

5. ruksak za obuku
Isprobaj ranac. Podesite remen na najbolji položaj prema tvojoj figuri. Nakon što se zatvore je veznih remen u struku, težinu sve podjednako deli u struku, sa ramena se ponaša kao pojacanje. Takav dizajn izbegava se mogućnost delimičnog stresa, omogućavajući telo da ostvari mogućnost maksimalni saldo i čuva od preterane umor zbog posla ili hod u poljima.

Komponenti i delovi bušilicu, uključujući inoxa bušenje rode, bušenje alata, kao i spravu za uzorkovanje, treba da bude stavljen na strani ranac, osigurana na odgovarajuće pozicije sa veznih remenje i pokrivena. Vežba ulogu trebalo da budu stavljeni na dnu ranac sa dna okrenut prema dole dok ostali delovi, uključujući takve rezervnih delova i drugi aparat kao kad piješ pljosku, kompas, metar biti raspoređeni u specijalne torbe.

Način održavanja:

1, preporučljivo je da skladištite ranac u suv lokaciju sa sobne temperature, tako da ne idem flekama.
2, brisanje neznatno dajte ptici raskvašeno krpom u slučaju ranac je treba da se pocisti.

6. sistem vodosnabdevanja

Pod uslovom da sistem vodosnabdevanja može početi normalno:


Sistem bi trebalo da uključuju kompresiju vode kofa, pokretna rotary vodu, regulator kugla ventil prekidač, brzo spajanja i gumeno crevo za vodu.

Prvo, da proveri da li je silikona i ulje za podmazivanje dovoljni u O prsten unutar pokretne u rotary vodu.

Drugo, otvorite poklopac kompresiju vode hranjenje kantu i popunjavanje 8 litara čiste vode. Zatim zategnem poklopac, povežite brzog spajanja i zatvorite prekidač regulator.

Treće, pritisak kantu sa kompresor za vodu, ponovite operaciju nekoliko puta i pogledajte i uverite se da tamo nema curenje vazduha ili vode. Ako nema curenja, otvorite prekidač regulator kugla ventil i osigurati da voda ulazi u alatku za bušenje kroz pokretna u rotary vode i teče napolje sa na burgiju.

Način održavanja:
1, za održavanje sistema vodosnabdevanja u dobrom radnom stanju, paznja treba posvetiti sledeće tačke:
2, koristite čisto oslobođena nečistoća čiste vode. Nečistoća u vodi će izazvati O prsten unutar pokretna u rotary Voda korodira i izbrusili, što je dovelo do curenja vode.
3, izbegavajte prekomerne savijanje gumene crevo za vodu.
4, ako je zaključeno da je oštećen spoljni O prsten na prednjoj strani u rotary vode pokretna ili curi, promijenite odmah.
5, otvorite poklopac hranjenje kantu vode kompresiju i odnose zasnovane na silikonu ulje za podmazivanje na platformu za gumene kod unutrašnjeg zida spriječiti curenje vode.

Proizvodi