Dom > Novosti > Sadržaj
Operacije i održavanje nastava od KD ranac tip jezgra postupak (Ⅱ)
Mar 02, 2016

3. diamond bušenje ugrizao

Kada na bušenje rupa je operisao rock površini, poželjno je to: napravite postupak okrene u polu-brzine, ovo je ilegalno u dijamant malo pomalo sklon i ostati oko 60 stepeni ugao umak sa zemljom. Smanji malo groove na litosferi kao locating stvar. Da bi osigurali stabilan lociranja, usvojiti cizmom veze pomoćni lociranju rezati polumesec u obliku programa groove. Pronalaženjem sa ovog programa groove, postepeno jačanje proceduru vertikalno dok cela ringlike groove je oblik na steni. Onda, kako to ide mogu pribaviti u maksimalnoj brzini. (Posebna pažnja: doba bušenje bit sečenje i lociranje ispravnu stvar ne mogu da se dugo, u suprotnom preduboko locating groove će prouzrokovati radno postavi dijamant bušenje bitni slomljena i bušenja bitni kao škart kad jačanje proceduru). Ako tvoja operacija je u pravu, ugao vežbe u litosferi je umereni, brzine će se osetiti i postupak revolucija je normalno i opušteno.

Tokom bušenja, puder za rok će se vadi sa vodom. To je gusta sličan sir. Ako brzina rotiranja proceduru naglo padne, obustavite rad i izvuci bušenja bitni radi provere. To možda uzrokovano zaustavljena voda cirkulacija ili malo pohabano radno postavu za bušenje dijamant. Treba ga zamijeniti.

Način održavanja:
1, bušenje bitni dijamant je Centralni deo kako to ide. Usvojenom sirovina visokog kvaliteta. Osim toga, napravljen je sa specijalni recept Mada stvarni bušenja iskustvom u pored nekoliko. Lagano savlada bušenja bitni da izbegnemo to stiskanje i valjao.
2, za udaranje ili udaranje dijamant bušenje bitni je zabranjeno, u suprotnom, to će izazvati bušenja malo napukla i imati snažan uticaj na svoje koristeći efekat.
3, uradi rutinska kontrola za oštrine dijamanta bušenje bita (čvrstinu odnos dijamant). Ako je bušenje bit je bila u passivation stanju, bušenja brzina je bušenje bit će biti usporio, ili će skliznulo i dubine bušenja ne mogu dalje.
4, ako je od bušenja brzine je skoro nova bušenja bit spora, usvojiti bušenja bitni na mekani kamen (PR. ciglu ili teško peska i sl.). Dijamant u matrici bit će biti još jednom pokazala, koji će ubrzati brzinu bušenja.
5, rastaviti oštećene ili iscrpljeni dijamant bušenja na dnu bušenje alatke sa stezaljku stisak klješta zamijeniti dijamant bušenje bitni.

4. inoxa regulator (u obliku T Spener)

Regulator za nerđajući čelik se uglavnom koristi da ukine štap za bušenje ili bušenje alatke za bušenje rupa.


Način održavanja:

Namaћete O prsten na Spener silikon mašću.

Proizvodi