Dom > Novosti > Sadržaj
Operacije i održavanje nastava od KD ranac tip jezgra postupak (Ⅰ)
Mar 01, 2016

1. motor

Pre operacije motora, poželjno je to: prelivanje benzin dvotaktni Steele motornog ulja sa jak stabilnosti u 50:1 skalu pomoću ulja je homo. Onda duriti mix u rezervoar od proceduru, rotiranje saug ventil na s-poziciju, okreni prekidač kontrole da u stanju mirovanja poziciju I. Stretch kabl za početak, dok se motor pokrene. Kao i na povećanje rotiranje brzina motora, postepeno pretvoriti saug ventil na na-položaj.

Način održavanja:
Glavne stavke za pažnju u održavanju su sledeći:
1, keep čist filter za vazduh.
2, usvojiti benzin uljem dvotaktni motor nemački Steele sa jak stabilnost. Imajte na umu miksovanja odnos motornog ulja i benzina. Na overtop mešanje odnos ili niskog kvaliteta može izazvati ugljen depozit od spark plug i nije uspio pokrenuti.
3, u slučaju koji ne koristi u dugo vremena, molim vas ispraznite tank i popraviti auto suva spriječiti formiranje film karburator.
4, poželjno je to: dodajte odgovarajuću litijum osnovni masti (5 - 8 puta podmazivanje za prskalica) u menjač svake nedelje u servis. Ako je iznos za podmazivanje uljem je previše, to može uzrokovati prevelik otpor i menjač možda neće pokrenuti (iznos masti za podmazivanje ne sme da pređe 3/4 od maksimalnog kapaciteta tenk).


2. bušenje alata, kao i reduktor Unije

Alatka za bušenje se koristi za instaliranje i povezivanje sa dijamantom bušenje bitni. Koristi se za bušenje hard rock, instalirajte PDC Kompaktne proceduru ugrizla i bušenje nesposobni krevet ili tlu. Provjerite i potvrditi da je vijak nit od dijamanata bušenja bitni ili je PDC bušenja bit usvojiti podmazujeљ ABS (ili ulje za podmazivanje) da biste se povezali sa dubine bušenja alat. Povežite ispravnu stvar u obliku J na vrhu bušenje alatke reduktor sindikata, povežite Uniji reduktor sa sistemom vodosnabdevanja proceduru. To mogu biti stavljeni u upotrebu onda.

Način održavanja:
1, primeni silikon podmazivanje mašću na vrhu (u obliku J groove).
2, nakon što je litosferi buљio, ako se to mora izvesti alatka za bušenje, usvojiti inoxa regulator da biste se povezali sa bušenje alatke. Na dnu vertikalno gornjih i kretanja kazaljke na satu.
3, primenite ulje za podmazivanje ABS na vijak nit bušenje alatke.
4, pažljivo operiše gubi i ispucale kamen, posebno bušenje u non-vertikalni položaj. Ozbiljne habanje će izazvati opasnost, zato obrati posebnu pažnju na to.

Proizvodi