Dom > Kompanija

Dobrodošli u Rejee industriji, za profesionalno bušenje platformi dobavljača u Kini, podružnica of Rejee grupa, uglavnom koncentriše na razvoj, proizvodnju i prodaju hemikalija i opreme, da je odgovoran za međunarodno tržište za geološka istraživanja opreme Co., Ltd. i za mnogo godina.  Nudimo širok spektar proizvoda za građevinsku industriju, od opreme za buљenje, mikser, pumpe i sl. Neki od naših popularnih proizvoda među ikonicama bušenja platforme, hidraulične Gmaz burgije, Jet Grouting bušilica, ovi proizvodi su dizajnirani i stvoren za tunel lulu šupe podršku, duboko fondacije jami sidro, nasip brane, gomila fondacija građevinskei tunel izgradnje aplikacije širom sveta.

Kao potražnju za brze pruge, mostovi i neboderi nastavlja da raste, a potreba za bušenje opremu takođe se povećava. Trudimo se da ispuni na potrebu razvojem pouzdane i efikasne tehnologije i opreme. Kroz godine neumoljiva napora, sada naši proizvodi su zadovoljan carinska širom sveta.

U Rejee industriji, takođe smo dali puno pažnje korisničkog servisa. Posvećeni smo pomaganje kupcima rad bezbedno i efikasno korišćenje naših proizvoda. Za vođenje i usluge dostupne uvek sa nam profesionalni tehničari na lokaciji.

Kao rezultat nam vrhunskog kvaliteta i usluga, svoje rotary bušenja kazane, Hidraulični Gmaz burgije i Jet Grouting bušilica su sve popularnija širom sveta tržištu, uključujući i jugoistočne Azije, Bliskog istoka, iz Afrike, Evrope, itd. Pozdravlja iz celog sveta da poseti naše fabrike.Proizvodi